Declaració de principis

Des de fa molt de temps tinc  un somni secret; arribar a  ser columnista d’un diari .

Tota la vida he escrit pel plaer de jugar amb les paraules. Ser de lletres em portava a prioritzar la forma sobre el fons . Però, a mesura que em faig gran, me n’adono que necessito i gaudeixo  explicant  a la gent allò que penso sobre el que vaig vivint .

Per això he decidit alliberar als meus pobres  familiars , amics i coneguts dels meus  rotllos personals , moltes vegades  sense sentit, i aprofitar la tecnologia com a canal per a deixar  fluir les meves idees i anar buidant el neocortex.

Dels columnistes m’agrada la capacitat que tenen  d’obrir-me inquietuds i la capacitat que tenen per fer-me fixar en  coses que mai hauria ni vist .

Mai   valoro una columna  pel fet que plantegin la vida igual que jo la sento , al contrari, m’obligo a obrir els ulls per respectar  la seva mirada.

Una altra cosa que m’apassiona de les columnes periodístiques és la capacitat que tenen de generar diàleg, debat , fins i tot passió entre els lectors. M’ encanta compartir punts de vista sobre un  tema i, encara que no ho sembli, com més allunyats a la meva visió millor. Per això m’ encantaria que si algú llegeix algun dia alguna columna meva i li ve de gust escriure’n una o fer un comentari ho fes amb la llibertat absoluta de dir el que li peti.

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s